• europages
  • >
  • UZŅĒMUMI - PIEGĀDĀTĀJI - PAKALPOJUMU SNIEDZĒJI
  • >
  • tinned meats

Rezultāti

Tinned meats

FrancijaTulūza un ViduspirenejiRažotājs/izgatavotājs
  1. SAS LE REVELOIS

    Francija

    Uzņēmums SAS LE REVELOIS, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Gaļas un gaļas izstrādājumu konservi nozarē. Tas darbojas arī Konservēta gaļa, Konservēta gaļa, Preserves, un Whole block duck foie gras nozarēs. Tas atrodas Revel, Francija.

  2. ETABLISSEMENTS CANCE

    Francija

    Uzņēmums ETABLISSEMENTS CANCE, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Gaļas izstrādājumi un sālīta gaļa nozarē. Tas darbojas arī Konservēta gaļa, Konservēti gaļas izstrādājumi, Konservēta gaļa, un Konservēti gaļas izstrādājumi nozarēs. Tas atrodas Villeneuve, Francija.

  3. ROGER VIDAL SARL

    Francija

    Uzņēmums ROGER VIDAL SARL, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Konservēti gaļas izstrādājumi nozarē. Tas darbojas arī suppliers of pâtés, un suppliers of terrines nozarēs. Tas atrodas Saint-Jean Du Bruel, Francija.

  4. MAISON GARCIA

    Francija

    Uzņēmums MAISON GARCIA, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Gaļas un gaļas izstrādājumu konservi nozarē. Tas darbojas arī Konservēti gaļas izstrādājumi, Konservēti gaļas izstrādājumi, un deli meats nozarēs. Tas atrodas Villeneuve Les Bouloc, Francija.

  5. CÔTE2BOEUF

    Francija

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.