• europages
  • >
  • UZŅĒMUMI - PIEGĀDĀTĀJI - PAKALPOJUMU SNIEDZĒJI
  • >
  • preserved fruit

Rezultāti

Preserved fruit

ItālijaBoloņa un Emīlija-RomanjaRažotājs/izgatavotājs
  1. HAPPYMAMA

    Itālija

    Uzņēmums HAPPYMAMA, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Konservēti augļi nozarē. Tas darbojas arī Augļu konservi un ievārījumi, ORGANIC fruit compotes, Augļu konservi un ievārījumi, un Preserves, jams and marmalades nozarēs. Tas atrodas Cavriago, Itālija.

  2. ORTOBABY SOCIETA'IN NOME COLLETTIVO DI BERTI EROS S.N.C.

    Itālija

    Uzņēmums ORTOBABY SOCIETA'IN NOME COLLETTIVO DI BERTI EROS S.N.C., ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Ēdienu pusfabrikāti un delikateses nozarē. Tas darbojas arī Konservēti augļi, Pusfabrikāti no augļiem, Konservēti augļi, un Pusfabrikāti no augļiem nozarēs. Tas atrodas Ozzano Dell'emilia, Itālija.

  3. MORELLO S.N.C. DI ERREYES SANCHEZ EDWIN EDISON & C.

    Itālija

  4. TERRE DI ALFONSINE

    Itālija

  5. PRO. MAR. S.N.C. DI CHIESA & COSTA

    Itālija

    Uzņēmums PRO. MAR. S.N.C. DI CHIESA & COSTA, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Augļu konservi un ievārījumi nozarē. Tas darbojas arī stewed fruit, un fruit pulps nozarēs. Tas atrodas Fiumalbo, Itālija.

Office Building Outline icon
Lapa jūsu uzņēmumam
Jūs varat redzēt šo? Arī Jūsu potenciālie klienti Pievienojaties mums, lai būtu redzamiem europages mājas lapā.
  1. ROSSI INGEGNERIA ALIMENTARE SRL

    Itālija

    Verified by europages badge

    We're present in all the main tomato and fruit transformation areas worldwide. We provide complete lines for preparing tomato sauces and ketchup. We produce complete lines and machines for making fruit juices, plus process lines and systems for making fruit purées (especially apple, pear, peach and apricot). Production of machinery for making jams and preserves. Systems for the processing and transformation of tomatoes. Our new product line for transporting and processing leaf vegetables is particularly recommended for removing sand and coarse impurities. When making syrups (clarified or not) from dates, by-products (yeast, alcohol and vinegar) can also be obtained thanks to the special technology and transformation processes used. Ing. A. Rossi has all the know-how needed to handle the system engineering requirements of the dairy sector.