• europages
  • >
  • UZŅĒMUMI - PIEGĀDĀTĀJI - PAKALPOJUMU SNIEDZĒJI
  • >
  • beef sausage

Rezultāti

Ražotājs Izgatavotājs - Beef sausage

Ražotājs/izgatavotājs
  1. THE FAMILY BUTCHERS GERMANY GMBH

    Vācija

    Verified by europages badge

    The Family Butchers (TFB) is the second largest sausage processing company in Germany, with eight production plants, 2400 employees and annual sales of 720 million euros. The family company boasts many years of skill and experience as a specialist in products for private labels and as a brand manufacturer for renowned brands such as Reinert Bärchen, Reinert Sommerwurst, Reinert Chambelle, Reinert Schinken Nuggetz and Reinert HerzensSACHE. The company is deeply rooted in the concept of innovation: TFB successfully created the children's character sausage slice segment with Reinert Bärchen-Wurst, and was the first sausage brand to bring 100% antibiotic-free rearing to the German market with Reinert HerzensSACHE. More than 660 million SB products are produced each year, with the portfolio ranging from classic raw, cooked and parboiled sausages to new creations with different seasonings, and hybrid products for both the self-service shelves and the deli counter.

  2. CÔTE2BOEUF

    Francija

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  3. VAN DER JEUGT BV

    Beļģija

    Verified by europages badge

    Uzņēmums VAN DER JEUGT BV, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Desas un cīsiņi nozarē. Tas darbojas arī Šķiņķi, Processing of natural casings, Craft of Eco Casings, casings for the butchery industry, Casings, Sheep casings, Hog casings, Beef casings, un Chipolata nozarēs. Tas atrodas Lokeren, Beļģija.

  4. JSC BREST MEAT PACKING PLANT

    Baltkrievija

    Uzņēmums JSC BREST MEAT PACKING PLANT, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Desas un cīsiņi nozarē. Tas darbojas arī Liellopu gaļa - gaļa no gaļas veikala, Cūkgaļa - gaļa no gaļas veikala, Šķiņķi, retail meat and meat product markets, Liellopu gaļa - gaļa no gaļas veikala, Cūkgaļa - gaļa no gaļas veikala, un Šķiņķi nozarēs. Tas atrodas Brest, Baltkrievija.

  5. JOVA

    Beļģija

    Uzņēmums JOVA, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Desas un cīsiņi nozarē. Tas darbojas arī Cūkgaļa - gaļa no gaļas veikala, Liellopu gaļa - gaļa no gaļas veikala, Cūkgaļa - gaļa no gaļas veikala, un Liellopu gaļa - gaļa no gaļas veikala nozarēs. Tas atrodas Herstal, Beļģija.

Office Building Outline icon
Lapa jūsu uzņēmumam
Jūs varat redzēt šo? Arī Jūsu potenciālie klienti Pievienojaties mums, lai būtu redzamiem europages mājas lapā.
  1. M-NOVOMAX-D PRODUCTION OF MEAT PRODUCTS

    Slovākija

    Uzņēmums M-NOVOMAX-D PRODUCTION OF MEAT PRODUCTS, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Desas un cīsiņi nozarē. Tas darbojas arī fresh pork, un fresh beef nozarēs. Tas atrodas Busince, Slovākija.

  2. ELIT ROCC E O O D

    Bulgārija

    Uzņēmums ELIT ROCC E O O D, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Desas un cīsiņi nozarē. Tas darbojas arī third-party roasting, un beef bresaola nozarēs. Tas atrodas Haskovo, Bulgārija.