• europages
  • >
  • UZŅĒMUMI - PIEGĀDĀTĀJI - PAKALPOJUMU SNIEDZĒJI
  • >
  • fischer partner

Rezultāti

Ražotājs Izgatavotājs - Fischer partner

Ražotājs/izgatavotājs
  1. FISCHER & PARTNER

    Vācija

    Uzņēmums FISCHER & PARTNER, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Salikšana un iespiešana - iekārtas un aprīkojums nozarē. Tas darbojas arī Salikšana, fotosalikšana un fotogravīra, Drukāšana, Drukāšana - ofsets, Trafaretdruka, Salikšana, fotosalikšana un fotogravīra, Drukāšana, Drukāšana - ofsets, un Trafaretdruka nozarēs. Tas atrodas Heroldsberg, Vācija.

  2. NET-TREND FISCHER & PARTNER KG

    Vācija

    Uzņēmums NET-TREND FISCHER & PARTNER KG, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Informācijas tehnoloģijas - programmatūra nozarē. Tas atrodas Halle, Vācija.

  3. FISCHER UND PARTNER NATURSTEIN GMBH

    Vācija

    Uzņēmums FISCHER UND PARTNER NATURSTEIN GMBH, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Marmors un dabīgais akmens nozarē. Tas darbojas arī Gumija - izstrādājumi, Plastmasa - grīdas klājumi, Nemizots koks, Zāģēts un apstrādāts koks, Gumija - izstrādājumi, Plastmasa - grīdas klājumi, Nemizots koks, un Zāģēts un apstrādāts koks nozarēs. Tas atrodas Königs Wusterhausen, Vācija.

  4. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

    Vācija

    Verified by europages badge

    Fischer Fermentgetränke GmbH - "Fischer Fermentgetränke GmbH" was founded in 2013. Our family tradition of fermenting herbs and tea blends nevertheless stretches back to 1898. We are therefore one of the oldest kombucha manufacturers worldwide. This makes our products quite unique on the market. In light of our tradition, we make every effort to use the very highest quality ingredients from controlled ecological cultivation (CEC) (Ecocert certification DE-ÖKO-005). Thanks to our long-standing experience and knowledge acquired across four generations, we regularly develop new products: for us and our business partners. Our kombucha production has remained unchanged since 1898. The fundamental belief of the Fischer family lies in the use of high-quality ingredients in a natural production and bottling process. In our traditional, hand-crafted production of kombucha, our herbs and tea recipes are fermented using our own cultures. The sugar required for this is fully consumed (<0.5 g/l). Moreover, we deliberately forego pasteurisation, heat treatment and filtering processes. This means that our home-grown cultures remain active even after bottling and develop the carbon dioxide in the bottle themselves in a natural way.