• europages
  • >
  • UZŅĒMUMI - PIEGĀDĀTĀJI - PAKALPOJUMU SNIEDZĒJI
  • >
  • watter

Rezultāti

Watter - Imports eksports

  1. WATTER APS

    Dānija

    Uzņēmums WATTER APS, ir Izplatītājs, gadā un darbojas Celtniecības transportlīdzekļi nozarē. Tas atrodas Esbjerg V, Dānija.

  2. WATTER B.V.

    Nīderlande

    Uzņēmums WATTER B.V., ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Dezinfekcija un sterilizācija - pakalpojumi nozarē. Tas darbojas arī manufacturer of organic disinfectant, water disinfection plants and equipment, chemical products for the food and preserved food industry, un waste water disinfection nozarēs. Tas atrodas Tynaarlo, Nīderlande.

  3. MARKUS WATTER

    Vācija

    Uzņēmums MARKUS WATTER, ir Pakalpojumu sniedzējs, gadā un darbojas Gāze un nafta - ieguve nozarē. Tas darbojas arī Ūdens - attīrīšana un realizācija, Iekapsulēšanas celtniecība, Elektriķi - celtniecības pakalpojumi, Elektroenerģija - izplatīšanas aprīkojums, Ūdens - attīrīšana un realizācija, Iekapsulēšanas celtniecība, Elektriķi - celtniecības pakalpojumi, un Elektroenerģija - izplatīšanas aprīkojums nozarēs. Tas atrodas Oldenburg, Vācija.

  4. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

    Vācija

    Verified by europages badge

    Fischer Fermentgetränke GmbH - "Fischer Fermentgetränke GmbH" was founded in 2013. Our family tradition of fermenting herbs and tea blends nevertheless stretches back to 1898. We are therefore one of the oldest kombucha manufacturers worldwide. This makes our products quite unique on the market. In light of our tradition, we make every effort to use the very highest quality ingredients from controlled ecological cultivation (CEC) (Ecocert certification DE-ÖKO-005). Thanks to our long-standing experience and knowledge acquired across four generations, we regularly develop new products: for us and our business partners. Our kombucha production has remained unchanged since 1898. The fundamental belief of the Fischer family lies in the use of high-quality ingredients in a natural production and bottling process. In our traditional, hand-crafted production of kombucha, our herbs and tea recipes are fermented using our own cultures. The sugar required for this is fully consumed (<0.5 g/l). Moreover, we deliberately forego pasteurisation, heat treatment and filtering processes. This means that our home-grown cultures remain active even after bottling and develop the carbon dioxide in the bottle themselves in a natural way.